Hudvård


Vad är en bra hudvårdsrutin?

Att ha bra rutiner mår alla människor bra av, detta gäller även vår kropp och hud. Huden är kroppens största organ och behöver en del kärlek och omsorg för att må bra. Vad som är viktigt är att du inte förgiftar din hud med krämer, oljor och tvålar som innehåller tveksamma sammansättningar och gifter. Ibland kan det också vara bra att besöka en hudterapeut för att få en riktigt bra överblick över hur din hud mår och vad den kanske behöver lite extra av. Att använda sig av så naturliga produkter som möjligt brukar att vara ett bra första steg. 

Hudvårds produkter och miljön går det ihop?

Visst är det så att även om vi vill ha en vacker och smidig hud så vill också värna om miljön och djuren. En del företag använder sig fortfarande av djurtester vilket vi kan ändra på av att inte köpa dessa företags produkter. Produkter som har gått igenom en miljö certificering eller har en miljö godkänning har oftast bra rutiner på hur man testar och producerar produkterna. 

Våra hudvårds produkter

Vi vill framför allt slå ett slag för Gua sha produkterna, dessa är helt underbara att använda i sin hudvårds rutin. De lugnar huden, kan fungera stresslösande och kan också ge en uppstramande effekt.