Elefant Jaspis

Elefant Jaspis - Ursprung och historia

Miriam Stone (även känd som kalligrafi sten, Elefant jaspis, och arabisk sten) är ett unikt mineral som består av fossiliserade skal, ben, och vegetation från ett gammalt träsk. Denna komplexa sten är ett resultat av att Himalaya-bergen skiftar och bildar det landskap vi ser idag. Under denna tid sattes hela området under extremt tryck, med förhållanden som var både våldsamma och kraftfulla detta ledde till att fossilisera och kondensera allt som omger denna nybildade bergskedja.

Elefant jaspis - egenskaper

Elefant jaspis är bra för ryggen och skelettet, har du värk i händerna eller fötterna är elefant jaspisens egenskaper speciellt bra för att lindra och att läka dessa åkommor. Den kan också bota tarmproblem.
Elefant jaspis ökar din uthållighet och ditt tålamod, den hjälper dig att ta dig igenom långa perioder av studier och träning.
När man börjar kanalisera denna forntida energi i hela kroppen, kommer en lugnande och lugnande känsla att börja cirkulera. Den balanserar dina chakran och får dina tankar och känslor i balans. En väldigt positiv kristall. Den kan också främja din kontakt med änglarna och våra andliga guider.