Feng Shui kristaller


Vad är Feng shui?

Feng shui läran kommer i från Kina och betyder bokstavligen vind och vatten. Man kan säga att Feng shui symboliserar utrymmet mellan himmel och jord. Feng shui går ut på att energierna i naturen och den omgivande miljön kan påverka allt omkring oss med sina energier. Genom att ändra miljön fysisk så kan vi få ett bättre flow och energiflöde i vårt hem och runt oss. Med hjälp av de fem elementen vatten, eld, jord, luft och etern kan vi använda Feng shui energin till vår fördel. 

Feng shui kristaller

Feng shui kristaller är utformade för att fånga upp ljus och värme, med deras facetterade slipningar leder de ljus även till de mest mörka hörn av ditt hem. De kan också hjälpa till att skapa en mer ombonad känsla i ditt hus och det sägs att de kan dra till sig rikedom och överflöd. De tar också bort negativa energier som kan fastna hemma. 

Feng shui produkter

När vi inreder vårt hem med produkter som ger harmoni och lugn, så skapar vi också en lugn och harmonisk oas. Här nedan hittar du fina Feng shui produkter för både dig och ditt hem.