Camouflage Jaspis

Camouflage Jaspis - Ursprung och historia

Camouflage Jaspis är en sällsynt typ av Jaspis som enbart har hittats i Botswana. Den har distinkta fläckar av grönt, grått och svart med vit botten. Detta är ett relativt nytt fynd. Så dess historia vet vi inte så mycket om ännu. Den sägs ha väldigt starka andliga energier. 

Fysiska egenskaper Camouflage Jaspis

Fysiskt så skall Camouflage jaspis vara helande och renande för levern och gallblåsan. Lägg gärna jaspisen på nedre delen av magen och ligg ner i minst 15 minuter för att den skall kunna verka ordentligt. Den sägs också kunna hjälpa dem som har fertilitets problem. 

Andliga egenskaper Camouflage Jaspis

Camouflage Jaspis kan hjälpa dig att se de små vackra sakerna i livet och känna dig tillfreds. Den hjälper till att lugna tankarna och känna frid. Men den har också en annan mystisk sida som kan ge oss insikter inom vår andliga resa. Om du jobbar med Camouflage jaspisen när du Mediterar kan den ge dig meddelanden som andra vill skall komma fram till dig, kanske från andra sidan eller till och med andra varelser som vi inte kan se. Detta är stenen för dig som vill se nya världar och uppleva äventyr.