Stjärntecken och kristaller

Vilket stjärntecken som vi är födda i och vilka personligheter som tillskrivs det stjärntecknet kan variera från vart du läser, detta är alltså inte någon vetenskaplig sida, Jag är inte utbildad inom astronomi men jag har läst mig till det som står i varje stjärntecken och även om vilka stenar som passar bäst till. Tänk på att ta detta med en nypa salt. Ta det som ett hjälpmedel.

Stjärntecken Guide

Stenbock

22 dec-19 jan
Stenbocken är en trogen person med stor pliktkänsla och som har svårt för att be om hjälp. Kan vara innesluten. Stenbocken är människor som är väldigt ambitiösa.
Element: Jord
Kristall: Fluorit ( Hjälper till att tänka positiva och klara tankar och att fokusera, den ger också mental styrka)


Vattumannen

20 jan-18 Feb
Vattumannen är en impulsiv person men även väldigt lojal En Vattuman är oftast klarsynt och har en stark vilja. Kreativitet och uppfinningsrik är också något som är förknippat med Vattumannen.
Element: Luft
Kristall: Granat ( Hjälper till att öppna upp hjärtat för nya känslor och ger energi)


Fiskarna

19 Feb-20 Mars
Fiskarna är empatiska människor som älskar att vara omgiven av vänner och familj. Fiskarna är vänliga människor som kan vara lättpåverkade av andra människors humör och känslor.

Element: Vatten
Kristall: Ametist (Hjälper till att stänga ute negativa energier och skydda ens inre känslor, hjälper också till att lugna oro.)Väduren

21 mars-19 april
Väduren är en född ledare, det är en varm person med mycket känslor. Entusiastisk och social är två ledande egenskaper. Men kan också vara impulsiv och är inte speciellt stresstålig. Kan även ha problem med humörsvängningar.
Element: Eld
Kristall: Heliotrop Jaspis / Blodsten. ( Lugnar sinnet och ger frid. Hjälper också till att ge ny energi)

Oxen

20 april-20 maj
Oxen är en väldigt realistisk person som är stabil i sinnet och ser världen med praktiska ögon. Oxen är uthållig och kan vara envis. Oxen är också en beskyddande person som är väldigt lojal. 
Element: Jord
Kristall: Rosenkvarts ( Öppnar upp hjärtat för att våga känna kärlek och gemenskap, Rosenkvart är villkorslös kärlek och kan hjälpa Oxen att ta sig ur sitt skal av realism)

Tvillingarna

21 maj-21 juni
Tvillingarna är nyfikna människor som har ett stort socialt umgänge med vänner och familj. Tvillingarna är människor som bryr sig mycket om sitt utseende och är impulsiva. De är också Modiga människor som har en bra talförmåga. De kan däremot få problem med stress. 
Element: Luft
Kristall: Tigeröga (Hjälper till att klara jobbiga och mentala situationer, den stärker fokuset och hjälper en att ta tag i saker)


Kräftan

22 juni-22 juli
Kräftan är en född beskyddare och förälder. Kräftan är lojala människor som är trofasta och omhändertagande. De är också sympatiska. Kräftan är ett vatten stjärntecken och det kan ibland göra att man lätt flyter med strömmen och är väldigt anpassningsbar. 

Element: Vatten
Kristall: Mossagat ( Hjälper till att jorda och stabilisera sinnet. Minskar stress och balanserar känslor)

Lejonet

23 juli-22 augusti

Lejonet är en viljestark person som tar för sig och är oftast en bra ledare. Lejonet är människor som är storsinta och har mycket kärlek att ge. Lejonet kan ibland behöva hjälp med självförtroendet. Och kan också ha problem med svartsjuka. 
Element: Solen
Kristall: Orange Kalcit (Hjälper till att stärka självförtroendet och ge lite extra energi till att våga säga vad man tycker)


Jungfrun

22 augusti-22 sep
Jungfrun är en problemlösare, Och har analytiska anlag. Jungfrun kan vara lite blyg och innesluten. Jungfrun är också självmedveten och kritisk. En egenskap som är förknippad med jungfrun är att det är en person som tänker mycket och länge. 
Element: Jord
Kristall: Karneol (Hjälper till att öka kreativiteten och ger energi, den har också en skyddande kraft)

Vågen

23 sep-22 oktober
Vågen är kärleksfulla, charmiga människor som lätt blir förälskade. De vill att alla runt sig skall må bra och gör allt i sin makt för att det skall ske, Vilket kan vara uttröttande för vågen. Vågen kan ha svårt att bestämma sig och är gärna diplomatisk i stället för att säga sin mening. 

Element: Luft
Kristall: Solsten (En våg kan behöva hjälp med att finna balansen i livet då är solstenen än bra hjälpare, den hjälper till att föra in ljuset i livet)

Skorpionen

23 oktober-21 nov
Skorpionen är en intensiv stark personlighet som är passionerad och modig. Skorpionen är ofta ganska komplexa människor med stort humör spektrum, De kan vara svartsjuka men också lojala och tystlåtna. Det är mycket känslor som vandrar omkring inuti en skorpion. Både Oro och glädje kan rymmas. 

Element: Vatten
Kristall: Sodalit (Hjälper till att lugna upprörda känslor, lugna sinnet och hjälpa mot oro, kan också uppmuntra rationellt tänkande)

Skytten

22 nov-21 dec
Skytten är en entusiastisk äventyrare, med impulsiva drag. Har svårt att stanna på samma plats allt för länge utan har en sökande själ. Skytten är en ärlig person men kan lätt överdriva. Idealism och ideal är två egenskaper som passar bra in på en skytt. 
Element: Eld
Kristall: Topas (Hjälper till att uppnå mål och ger en större förståelse, den hjälper också fantasin)