Vesuviant

Vesuviant - ursprung och historia

Vesuviant eller Idokras som den också kan kallas, är ett kalcium - magnesium / järn - aluminium silikat hydroxid. Den är aningen genomskinlig och är i ädelstens kvalitet.
Vesuviant har fått sitt namn efter den Italienska vulkanen Vesuvius då denna unika mineral sammansättning först hittades vid vulkanen. Namnet Idokras kommer från grekiskan och betyder blandad form eftersom Vesuviant ofta innehåller flera olika mineraler. 

Vesuviant - egenskaper

Vesuviant stärker dina intuitiva förmågor och hjälper dig att hålla kontakten med dina ande guider och även dina egna andliga känslor och minnen. Det är också en kristall som stärker banden i ett partnerskap och hjälper till att få tillit till varandra.
Vesuviant är riktigt bra mot aggressioner och hjälper relationer att blomstra även sådana som du har haft problem med förut. Dn Lindrar stressrelaterade sjukdomar och högt blodtryck. Den kan också hjälpa dig som försöker gå ner i vikt. En annan speciell egenskap med Vesuviant är att den stärker kärleken till ditt hemland och ökar dina patriotiska känslor.