Vad skall jag använda mina kristaller till?

Först och främst skall vi slå hål på något med en gång, det finns människor som är skeptiska till kristallers verkan  eller som helt enkelt tycker att det är hokus pokus. Detta är självklart helt ok och jag respekterar att det finns flera olika sätt att leva på. Men det som blir fel är när dessa människor köper kristaller och sedan lägger de i en påse hemma, de skapar ingen kontakt med kristallerna eller arbetar med dem, de har en förutfattad mening om kristallers verkan, de har i princip redan bestämt sig för att de inte fungerar, och då är det inte konstigt att de sen anser att de har bevisat att kristaller inte har några energier eller egenskaper för de har ju inte fått mer pengar, eller mer tur eller mer kärlek. Vad jag vill säga med detta är att vi behöver alltså arbeta med kristallerna, ha dem med oss, veta vad vi vill att de skall hjälpa oss med.

Kristaller fungerar självklart för sig själva, de renar energierna och kan ge lugn eller energi. Men om du inte är mottaglig eller blockerad, kan det vara svårt att ta upp dessa energier och du kanske inte känner någon skillnad alls.  

Enkelt förklarat: Kristaller är inte magiska de vibrerar med energier som hjälper oss att finna balans och förstärker de egenskaper som vi vill ha hjälp med. Om du vill veta om du har någon obalans i dina chakran eller om du har en försvagad aura kan du boka en kristall healing. Du kan också själv programmera kristaller med intentioner och på så vis få hjälp att uppfylla dem. 

Vill du ha hjälp att hitta kristaller som passar just det du behöver hjälp med? Boka en digital personlig konsultation med mig, där kan vi mer ingående gå igenom vad du skulle behöva hjälp med.

En annan sak som är väldigt viktig att poängtera, kristaller och holistisk healing skall aldrig prioritera bort traditionell läkarvård och läkares råd. Kristaller och healing är en hjälp för kroppen att läka snabbare.  

Men Vad kan du använda dina kristaller till i vardagen? Här nedanför kommer några tips!


Meditation / yoga
Både Yoga och Meditation hjälper oss att finna inre lugn och minska stressnivåerna i kroppen. Det kan hjälpa mot sorg, oro och depression. Med kristaller kan du hjälpa till att återställa balansen i kroppen så att den kan börja läka fortare.

Ritualer

Klicka på bilden för att få lite tips på enkla ritualer med kristaller, dessa går att ändra om man så vill och är alltså bara tips. 

Lägga ut kristaller hemma
Att dekorera sitt hem med kristaller är väldigt inne. Men för att få ännu lite mer ut av det så välj kristaller som kan hjälpa till med energierna i huset. Lägg de gärna tillsammans 1-3 stycken. (Blanda inte för många olika då energierna kan bli röriga)


Kristallsmycken
Att bära kristaller i smycken är ett enkelt och snyggt sätt att ha kristallerna som du behöver just nu nära dig hela dagen. Tänk på att om du bär kristaller som ger energi och piggar upp som tillexempel citrin så ta av dessa några timmar innan du skall sova så att du inte får problem att somna. 

Kristallvatten
Om du vill få en ännu högre energi och vibration av dina kristaller kan du göra kristallvatten. Det finns två sätt att göra detta på: antingen tar du de kristallerna som du vill dra fördel av och lägger i en skål med vatten. Tänk på att vissa kristaller inte skall ligga i vatten! de kan också släppa ut giftiga mineraler när de kommer i kontakt med vatten. Så jag rekommenderar sätt nr 2. lägg kristallerna i en glasburk och ställ i skålen med vatten. på så sätt för du fördel av kristallernas energi, de laddar upp vattnet och du vet att det inte är farligt att dricka. 

Kristall ljus
Kristall ljus är både fint och hjälper dig att rena energierna hemma eller på jobbet. Det finns otroligt många olika så hitta din favorit med doft och kristaller.


Kristaller i vardagliga föremål
Visst kan man använda kristaller till det mesta! Vi säljer både tesilar med hängande kristall på eller tillexempel Oilrollers som på bilden ovan. 

Kristallnät
Tanken med att göra ett kristallnät är att du sätter en intention som skall få stå och verkar under en längre tid. Det finns färdiga kristallnäts mallar att ladda ner. Kristallrulle
Den gamla kinesiska praxisen har använts över hela världen sedan 700-talet och är känd för sin anti-aging och hudläkande effekter. Använd den på morgonen eller kvällen för att minska svullnader och mörka ringar, stimulerar lymfdränage och tar bort toxiner. Det hjälper också till att minska stress, förbättra hudens elasticitet, bekämpa fina linjer och rynkor, och är bra för att hjälpa till att täta in de aktiva ingredienser i dina favorit hudvårdsprodukter.Proffstips: Lägg till din roller i kylen över natten för att få en trevlig kylande effekt på morgonen.